Lab-innredninger
 

Laboratorieinnredninger

ESSNOR Laboratorieinnredning er utført i hvit høytrykkslaminat montert inn i 18 x 18 mm. elokserte aluminiumprofiler. Dette gir en sterk og tiltalende konstruksjon. Alle benkeseksjoner er 50 cm. brede og har understell med 20 cm. høye bein som er regulerbare + 5 cm. i høyden. Fritthengende skap og skuffeseksjoner ( skyvbare ) har oppheng i overkant tilpasset føringsskinner. Dette gjør det lett å flytte seksjoner sideveis.
Glueskap Nyhet!

Glueskap, en enklere måte for Politiet å registrere fingeravtrykk på !
For fremkalling av fingeravtrykk med spesiallim og damp.
Automatisk prosess, kun påfylling av lim og vann.

Godt opplyst "arbeidsrom".

Rustfri utførelse.

Effekt: 0,3kW 230V 1 fas, stikk.
Mål: Bxdxh: 61x73x182 cm.

 
Fingeravtrykksbenk

Kriminalteknisk utstyr

Fingeravtrykksbenk hvor løsutstyr har sin plass. Under benk er filterboks plassert, avtrekkstilkobling.

Bxdxh: 120x65x157 cm.


Laboratorieinnredning

Arbeidsbenker med faste eller flyttbare seksjoner. Topplater leveres i laminat, polyetylen, rustfritt syrefast o.s.v. Avtrekkskap
 

Avtrekkskap

Leveres std. i 120 og 150 cm. bredder. Utført med hvit høytrykkslaminat inn- og utvendig med naturelokserte aluminiumprofiler. Arbeidsflaten leveres i rustfritt, syrefast eller polyetylen. Det skråstilte frontglasset leveres i 6 mm. tykkelse med ommramming av elokserte profiler. Hev og senking er nøye avbalansert slik at dette kan stilles i den høyden man ønsker. Maks høyde er 60 cm.

Avtrekket skjer i bakkant med spalte oppe og nede, beregnet både for lette og tunge gasser.

Leveres også med underskap eventuelt med utsugningsforbindelse. Kan også leveres med armatur for vann og gass med utløp i bakveggen. Det leveres da sargventil i høyre front. Avløpstrakt kan leveres i rustfritt, syrefast eller polypropylen. Bryter for lys og stikkontakt på venstre side.